tiistai 23. huhtikuuta 2013

Robin ja Justin Bieber Hartwall Areenalla 26.4.


Robin oli viime viikolla Oslossa lämppäämässä Justin Bieberiä kolmella keikalla ja pääsee lämppäämään Bieberiä myös Helsingin Hartwall Areenalle perjantaina 26.4. Robin itse kertoi asiasta näin: "Siistiä päästä lämppäröimään Justin Bieberiä Hartwall Areenalle. Tieto tästä saatiin Bieberin edustajilta Oslon keikan jälkeen, kun olivat nähneet meidän shown. Oslon keikalla oli ihan järjetön meininki, ja JB-fanit oli aivan sairaan makeeta porukkaa. Toivotaan että saataisiin Suomeenkin samanlainen meininki ja oltaisiin paras pohjoismaalainen Bieber-yleisö. Huudetaan niin että Hartwall Areenalla katto irtoaa."






Robin esiintyy samana päivänä myös Kaisaniemen puistossa järjestettävissä Justin Bieber -ennakkobileissä. Robin on klo 12.00 alkavan ilmaistapahtuman ensimmäinen artisti. Tapahtumassa esiintyy Robinin lisäksi Mikael Gabriel, Diandra, Krista Siegfrids ja Jontte Valosaari.

Onko joku teistä menossa 26.4. Bieberin keikalle tai Kaisaniemessä järjestettävään tapahtumaan? :) Meistä kumpikaan ei ole menossa. 

http://www.youtube.com/watch?v=3jG4GOnoL5c

1 kommentti:

  1. en pääse ku asun liian kaukana nii en pääse:D muute oisin tietysti menny:D

    VastaaPoista