lauantai 13. huhtikuuta 2013

Nurmijärvi 6.4.



Alunperin Robinin oli tarkoitus esiintyä 2.3. Rajamäen Rajakaaressa, mutta Robinin ääniongelmien takia keikka jouduttiin siirtämään ja samalla vaihtui myös keikkapaikka.Uusi keikkapäivä oli siis 6.4. ja keikkapaikkana toimi Maaniitun koulu Nurmijärvellä. Keikka alkoi klo 15.00 ja ovet avattiin tuntia ennen keikan alkua. Itse menin kuitenkin keikkapaikalle jonottamaan jo yhdeksäksi. Paikalle oli jo saapunut muutama kaveri ja muutama muukin innokas jonottaja. Ensimmäiset jonottajat saapuivat koululle jo neljän aikaan yöllä... :O 

Viiden tunnin odotus ulkona kylmässä palkittiin eturivipaikalla! Voitte varmaan kuvitella sen fiiliksen kun pääsee ensimmäisten 15 joukossa sisään ja suoraan eturiviin odottamaan keikkaa. Ihan mahtavaa! :) Ja ei se jonottaminen niin pahalta tunnu, varsinkin kun on ihanien ihmisten seurassa.






Keikka oli valehtelematta paras Robinin keikka millä olen ollut (ehkä Hartwall Areenan keikkaa lukuun ottamatta). Koko keikan ajan tunnelma oli katossa ja paikan päällä oli suorastaan hullu meininki! Ja tosiaan kaiken kruunasi eturivipaikat ihanien ihmisten kanssa. Taas tuli tutustuttua uusiin ihmisiin.



Mitä te piditte keikasta ja mille keikalle olette seuraavaksi menossa? :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus (: Itte oon tulossa Hartwall areenan Elämän kevät konserttiin ja jos nyt ei mtn yllättävää tapahdu, niin olen menossa Poriin, vaikka sinne onkin meiltä noin 4 tuntia :) Mihis sä oot menossa?

    ++En oo menossa sinne kaisaniemeen, sillä koulu antaa kyllä vapaata, mutta vanhemmat, eivät halua anoa sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei olla vielä aivan varmoja minne päästään, mutta toivottavasti pian jonnekkin! Voi olla, et mekin mennään Poriin :)

      Poista