perjantai 5. lokakuuta 2012

Superjulkaisupäivä

Arvatkaapa mikä päivä tänään on?
Superjulkaisupäivä! Eli Robinin uuden Chillaa-levyn, myös Deluxe-version ja Robinin huikea tarina-kirjann voi käydä ostamassa kaupoista. Eikä siinä ollut kaikki vaan, tänään klo 9 tuli Robinin Hartwall Areenan keikalle ja elokuvan ensi-iltaan liput myyntiin virallisesti. Jos et ole vielä Robin-päivään lippua ostanut, niin tee se ja pian! Liput!
Robin oli tänään haastateltavana Mtv3:n Huomenta Suomi-lähetyksessä ja heti sen jälkeen oli Radio Novan haastateltavana ja esitti akustisena uuden levyn biisejä. Tänään Robin jakaa myös nimmareita Helsingin kauppakeskus Ruoholahdessa klo 16.00-18.00. Ja vielä huomenna on Robinin levynjulkkari keikka Helsingin Nosturissa, jonne ei myydä lippuja vaan ne täytyi voittaa kilpailuista.
Eli tänä viikonloppuna tapahtuu kaikenlaista! ;) Joko olette ostaneet levyn ja kirjan?
 
 
 



 


Huomenta Suomi-haastattelu, linkistä löytyy juttua Robinista ja haastattelu!
Radio Novan-haastattelu, linkistä löytyy haastattelu, kuvia ja videoita, kun Robin esittää uusia niin kuin vanhempiakin biisejänsä!
 
Iltalehden juttu Robinista, sieltä löytyy myös kuvia Robinista, kun hän oli pienempi! Robin on kyllä muuttunut paljon, mutta on se aina ollut yhtä komea kuin nytkin ;)
 
Ja vielä, että laittakaahan niitä kysymyksiä tulemaan! Ihan rohkiasti vaan, saa kysyä mitä ikinä tuleekaan mieleen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti