maanantai 29. lokakuuta 2012

Messuksekus + Stockmann 28.10.

Eilen, sunnuntaina 28.10. oli tosi mukava päivä! Robin esiintyi Helsingin Musiikkimessuilla sekä Stockmannilla. Musamessuilla klo 11.30 Robin veti noin puolituntisen keikan ja esitti neljä kappaletta: Faija skitsoo, Luupilla mun korvissa, Puuttuva palanen ja viimeisenä tietenkin superhitti Frontside ollie. Minikeikan jälkeen Robin jakoi nimmareita Top Ten -osastolla. Sain kolmannen Hartwall Areena -julisteeseen kirjoitetun nimmarin. Klo 13.40 Robin vastaili kysymyksiin YleX-lavalla haastattelussa, jossa mukana oli myös Hartwall Areenan Shown ohjaava Riku Nieminen. Haastattelu tuli myös radiosta YleX:n kanavalta. 


Robin ennen YleX:n haastattelua Riku Niemisen kanssa:


Kello 16 Robinilla oli toinen esiintyminen. Helsingin keskustan Stockmannille miesten asusteosastolle kerääntyi paljon faneja. Robin esitti samat biisit kuin Messukeskuksessa. Fanien huuto oli kova ja tunnelma oli katossa! Erityisesti Puuttuvan palasen aikana yleisö lauloi todella hyvin mukana. Se taitaakin olla monen suosikki uudelta Chillaa-albumilta. Esiintymisen jälkeen Robin jakoi nimmarit. Alempana kuvia ja muutama video päivältä.


Messukeskus

Messuksekus

Valitettavasti en saa ladattua tähän videoita, joten joudutte tyytymään kuviin. 
Lisää kuvia löydät facebook-sivuiltamme. Käyhän katsomassa!



2 kommenttia:

  1. Mä olin kans tuol. Saatoin nähä teiät. Näittekö te ne fanit jotka laulo siinä nimmarin jakopaikan vieres et: Mun sy sy sydämestä puuttuu palanen uu uu se on Robin sun näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kummatki ei oltu Messukeskuksessa, et toinen meistä oli vain :) mutta nyt ei kyllä tule ainakaan mieleen nähtiinkö! :)

      Poista